MENU
Çmimet e tregut në Durrës

Një kokërr domate, sa frëngu pulën

Retro

Në vitet kur kozmetika ishte luks, vajzat zbukuroheshin kështu…

Në kohën e diktaturës të ishe e bukur ishte vërtet fat, sepse nuk ekzistonin asnjë...

Biblioteka e Durrësit

Libri nuk del asnjëherë “nga moda”

Në epokën digjitale, kur E-book dhe rrjetet sociale duket se po sfidojnë çdo ditë ekzistencën...

Historia e Adelës

Infermierja që ndërtoi karrierën në Gjermani

Ka shërbyer për 8 vite në pavionin e patologjisë në spitalin rajonal të Durrësit, por...

Siguria Ushqimore

Durrës, çdo ditë 3-4 të helmuar nga ushqimet

Fluksi i turistëve ka bërë që në urgjencën e qytetit bregdetar të Durrësit të rritet...

Kremtohet “Pashka e Verës” në Shën Vlash

Besimtarët e Durrësit kujtojnë Hyjëlindësen, Shën Mëri

Katërmbëdhjetë gushti njihet ndër besimtarët e krishterë si “Pashka e Verës”, ndaj dhe në mbrëmje...

Jeta e një pensionisti

Sela, njeriu i veprave të mëdha dhe i një pensioni qesharak

Dikur në kohët e mëparshme, kur duhej të bëhej një punë e vështirë thoshin se...

Me pushime në Kallm

Në Durrës nuk shkohet me pushime për hall, sidomos kur je për në Kallm

Valdete Osmani, një nga gazetaret e Kosovës tregonte, në një intervistë për një nga televizionet...

Pasioni i një durrësaku

Edi Shuka befason me një galeri vlerash tipike të Durrësit

I janë dashur 18 vjet për të konceptuar studio galerinë që u ka prezantuar rishtazi...

90-vjeçari multidisiplinar

I endur në shumë kombe e vepra

Të njohësh një njeri është si të njohësh një komb, shprehet në një hyrje të...

Ndotja buzë detit

Të pushosh mes mbeturinave të Kepit të Rodonit

Deri para pak kohësh ka qenë një vend i pavizituar, për shkak edhe të fortifikimit...