MENU
klinika
Ura të pasigurta

S’ka siguri mbi urën e Leklit dhe Dragotit

Monumente kulture në Gjirokastër

Nis ndërhyrja në urën 200 vjeçare të Kordhocës

Trarët prej lisi, në distancë nga njëri tjetri janë zhytur në shtratin e lumit dhe...

Në lumë derdhen ujërat e zeza

DSHP: Qëndroni larg nga ujërat e Drinos!

Larg nga ujërat e lumit Drino! Ky është apeli që jepet nga specialistët e Drejtorisë...

Lagjia e Kodër-Shtufës në rrezik

Gjashtë muaj pas rrëshqitjes, 21 familje ende të pasigurta

Gjashtë muaj pas rrëshqitjes masive të dherave situata në lagjen Kodra e Shtufit në Gjirokastër...

Retro

Çfarë niveli kulturor ka pasur vendi në vitet ’20?

Edhe pse në ditët e sotme numri i të diplomuarve në universitet ka pësuar një...

Beteja e monumenteve me kohën

Thellohen çarjet në muret e “Argjiros”

Është më e madhja kala e Ballkanit, megjithatë është duke u lënë të rrënohet dita-ditës....

Monumente Kulture

Akrepat në vendnumëro të Argjiros

Këmbanat e saj dikur zgjonin jo vetëm banorët e Gjirokastres,por ato dëgjoheshin matanë Lunxhërisë. Unike...

Zona muzeale me rrjet të amortizuar

Një shkëndijë elektrike mund të djeg historinë në Gjirokastër

Në nxehtësinë e stinës së verës, zjarret në qytetin e Gjirokastrës nuk kanë burimin tek...

Festival dhe Traditë

Një himn për folklorin në Lunxhëri

Fshati Dhoskat në krahinën e Luxhërisë në Gjirokastër mbledh çdo vit shumë vizitorë të cilët...

Mrekulli e lartësuar

Fusha e Çajupit, midis maleve dhe lakmitarëve

Ndërmjet qytetit të Gjirokastrës dhe rrethit të Përmetit ndodhet një vend, ku lakmia e madhe...

Fluks vizitorësh në Kakavijë

Turistë japonezë e australianë vizitojnë Gjirokastrën

Ky sezon mund të konsiderohet si një nga më të mbarët sa i takon sektorit...

Dalja nga skema e ndihmës ekonomike

Punësimi, Gjirokastra kryeson, Memaliaj problematik

208 persona kanë mundur të punësohen gjatë 3 mujorit të parë në qarkun e Gjirokastrës...