MENU
klinika
Infrastruktura në Gjirokastër

Nis rikonstruksioni për sokakun e Hito Lekdushit

Muzeu i Armëve në Gjirokastër

Një muze i ndarë më dysh

Të gjitha janë mbledhur në zemër të “Argjiros”, kalasë madhështore të Gjirokastrës që ka shumëçka...

61 denoncime brenda 6 muajsh

Gjirokastritët të dhunshëm?!? Ja ç’thonë statistikat…

50% më shumë raste të dhunës në familje janë rregjistruar në Gjirokastër vetëm në gjysmën...

Spitali Rajonal i Gjirokastrës

Nuk kanë të sosur peripecitë për dializën

Ofrimi i dializës në spitalet rajonalë dhe jo vetëm në Tiranë presupozohet se ka lehtësuar...

Dosier

Të pafsha tek 7 penxheret!

Në Gjirokastër çdo mallkim ka pas nga një histori, por më rrëngjethësja nga të gjitha...

Njëzet vjet pa pajisje

Sfidat e zjarrëfiksëve në Gjirokastër

Hidrantatët janë një nevojë 20 vjeçare për repartin e zjarrëfikseve të Gjirokastrës. Shumica prej këtyre...

Personazh Artistik

Roland Cenko, një jetë me isopolifoninë labe

Gjirokastritët nuk krenohen vetëm me historinë, emrat e shquar të letrave, kulturës apo politikës që...

Turizmi alternativ në Gjirokastër

Turistët në gjurmët e rrugës së Lord Bajroni…

Gjirokastra ka rregjistruar këto ditë pikun e turistëve që kanë shfaqur interes për t’u njohur...

Shtëpitë Gjirokastrite

Rrënimi që s’ka fund për zonën muzeale

“Statusi monument kulture” nuk e mbron Gjirokastrën nga rrënimi. Degradimin e banesave në lagjen e...

Ura të pasigurta

S’ka siguri mbi urën e Leklit dhe Dragotit

Ura e Dragotit në Përmet dhe ajo e Leklit konsiderohen dy veprat infrastrukturore më problematike...

Monumente kulture në Gjirokastër

Nis ndërhyrja në urën 200 vjeçare të Kordhocës

Trarët prej lisi, në distancë nga njëri tjetri janë zhytur në shtratin e lumit dhe...

Në lumë derdhen ujërat e zeza

DSHP: Qëndroni larg nga ujërat e Drinos!

Larg nga ujërat e lumit Drino! Ky është apeli që jepet nga specialistët e Drejtorisë...