MENU
klinika
Detajet

Me 80 mijë euro në makinë, ndalohet në Kakavijë greku

Arsyet e mbylljeve

Gjirokastër, falimentojnë bizneset

Rreth 150 biznese te vogla, kryesisht njësi tregëtare në Gjirokastër kanë mbyllur aktivitetin e tyre...

In memoriam

Irfan Goskova, cila është e vërteta mbi vdekjen e tij?

Regjimi komunist në Shqipëri ishte një prej periudhave më të errëta pas asaj të Viteve...

Tunel nën Argjiron

Tuneli i famshëm nën ‘magjinë’ e ngjyrave

Tuneli i cili përshkron tej e përtej nën vete kalanë Argjiro, që lidh edhe zona...

Alarmi

Specialistët: Po zhduken bimët medicinale

Libohova është një prej zonave më në jug të Shqipërisë ku mbledhja e bimëve mjekësore...

Kantieret e kulturës në Gjirokastër

Përmet/ Restaurohet Ura e Katiut

28 të rinj nga 6 vende të Ballkanit janë duke punuar për restaurimin e Urës...

Projekti

“Hamleti”, promovues i vlerave të Gjirokastrës

“Hamlet” është projekti i cili pritet të vendoset së shpejti në jetë dhe që ka...

Policia Kufitare

Korrupsioni/ 6 policë të Kakavijës në burg

Efektivët e Policisë Kufitare të arrestuar dy ditë më parë në Gjirokastër, janë njohur me...

Aksioni i policisë

Kakavijë, arrestohen 6 punonjës policie

6 efektivë pranë pikës së kalimit kufitar të Kakavijes në Gjirokastër janë arrestuar nga kolegët...

Institucionet heshtin

Arkivi i mbyllur dhe peripecitë e qytetarëve

Vendimi për mbylljen e arkivit në Gjirokastër dhe përqëndrimi i dokumenteve drejt një ambjenti tjetër,...

Arsimi neglizhon masat

Asnjë masë kundër zjarrit në shkollat e Gjirokastrës

Në Gjirokastër shumica e institucioneve arsimore, kryesisht shkollat 9-vjeçare, nuk kanë respektuar rregullat për tu...

Deklarat e Kumbaros

Rikualifikimi i qendrës historike në Gjirokastër

Zona muzeale e Gjirokastrës do të jetë pjesë e një rikualifikimi total ku parashikohet mbrojtja...