MENU
Të huajt në terren

Inspektim vlerësues në zonën e Ohrit

Rastet në Korçë

Dhuna në familje, rekord padish të depozituara

Politikat sociale e ashpërsimi i sanksioneve në kodin penal mbi dhunën në familje, duket se...

Braktisja në fshatin Braç

Mbyllja e shkollës në Braç, reagojnë prindërit

Prej vitesh shkolla në dalje të fshatit Barç ka shërbyer si i vetmi institucion ku...

100 vjet histori

Epopeja e një liceu…

Gjithnjë ka qenë dalluar për kulturën klasike e me ngjyrime thellësisht perëndimore, andaj jo më...

Situata emergjente!

Amortizimi i çatisë në Shkollën e Mollasit, rrezik serioz për nxënësit

Fshati Mollas, pjesë e Bashkisë Kolonjë, ka shfaqur kohët e fundit problematikën kryesore sa i...

Eventi ekologjik

Maratonë biçikletash në ditën pa makina

Më 22 shtator, sikurse është tashmë traditë prej vitesh, Korça bëhet protagoniste e njërit prej...

Punimet

Drenova me rrjet të ri kanalizimesh

Prej kohësh Drenova ka mbetur në mëshirën e kushteve atmosferike dhe mungesën e theksuar të...

Situata alarmante

Amortizimi i rrjetit elektrik në Goskovë të Poshtme

Goskova e Poshtme, pjesë e njësisë administrative Voskop , në prag të fillimit të stinës...

Më në fund!

Rihapet Biblioteka “Thimi Mitko”

Për ndërtimin e saj u hodhën themelet më 1921 nga filantropi i shquar Korçar Thimi...

Transmetimi i vlerave

“Europa Nostra” inspektim ekslistik në Korçë

Pasuria e kulturës së Korçës, përbën një nga vlerat në margaritarin e historisë dhe traditës...

Jo mësim me dy turne

Bojkotohet mësimi në një shkollë në Korçë

Është bojkotuar mësimi në shkollën “Mësonjëtorja e Parë Shqipe”, në Korçës. Dy klasa të pesta...

Një pikë atraksioni

Muzeu i Artit Mesjetar ‘magnetizon turistët’

Muzeu i Artit Mesjetar i përuruar më 24 prill 1980, është një nga qendrat muzeore...