MENU
Festë dhe traditë

Check-in Korça, bilanci i festës së birrës

24 karatëshi i harruar

Vithkuqi, midis harresës dhe mrekullisë natyrore

Nga Eugent Kllapi I rrethuar ndërmjet kontrastit të pemëve, rrjedhshmërisë së ujit të burimeve, rrugëve...

Monument i kategorisë së parë

Ura e Golikut në pritje të restaurimit

Për rikonstruksionin e Urës së Golikut është folur 5 vite më parë. Emergjenca për të...

Ai dhe piktura

I rrethuar nga arti i tij

Artisti nuk mund dot të dalë jashtë artit. Edhe mënyra sesi shikon nuk ngjet me...