MENU
klinika
Infrastruktura rurale

Pojan, Vreshtas e Burimas me rrugë të reja

Trashëgimia kulturore

I rikthehet lavdia Kishës së Ristozit

Trashëgimia kulturore e Korçës veçanërisht në aspektin eklistik përfaqsohet në një koleksion të rrallë objektesh...

Traditë korçare

Në Korçë ruhet ende tradita e zahireve

Vjeshta po troket në qytetin e serenatave e bashkë me përgatitjet për të nisur një...

Qendra Profesionale në Korçë

Profesionistët e ardhshëm praktika në 64 biznese

Qendra e Formimit Profesional në Korçë është përzgjedhur për të qenë një ndër pesë qendra...

Aktivitete bamirësie në Korçë

Me frymën e Nënë Terezës

“Të duash do të thotë të bësh gjëra të vogla me dashuri të madhe “...

Dossier

Në themelet e Estradës së Korçës

Është qyteti i serenatave, i kinemasë së parë në vend dhe i hidrocentralit të parë...

Personazh i qytetit

Ditari i një ish të burgosuri politik

Shqipëria e diktaturës komuniste nuk ishte një vend i rrezikshëm për të jetuar nëse ishe...

Projekt infrastrukturor

Gati qyteti më i ri i fëmijëve

Po shkojnë drejt përfundimit punimet për ndërtimin e kompleksit multifunksional sportiv dhe kulturor në qytetin...

Pranimet në universitet

Bio-kimia me rekord regjistrimesh në Korçë

Regjistrimet e kandidatëve fitues kanë nisur në të gjitha universitetet e vendit. Në Universitetin e...

Datë historike për qytetin

Përkujtohet 74 vjetori i çlirimit të Pogradecit

Pogradeci përkujton bijtë e bijat e tij të rënë 74 vite më parë. Dyqind e...

Detajet teknike të projektit

TEC i ri, në 2021 Korça me ngrohje qendrore

Korça do të ketë një termocentral për të plotësuar nevojat e saj për energji. Projekti...

Nis Festivali i Komedisë

Në Korçë për “KOKO FEST”

Tashmë si çdo fillimvjeshtë  Korça është shndërruar në një skenë gjigande për të mirëpritur eventin...