MENU
klinika
Dossier

Nga Akademia Voskopojare tek qyteti i Korçës

Psikologët këshillojnë

Mësimi filloi, por si duhet të sillemi me të rinjtë?

Në ditën e parë të vitit te ri shkollor, dyert e gjimnazeve të Korçës kanë...

Prodhuesit flasin

Ku rreh zemra e ekonomisë korçare?

Gjurmët e zhvillimit ekonomik të Korçës datojnë që në mijëvjeçarin e tretë dhe të dytë...

Qendra Komunitare Korçë

Një mesazh për të sëmurët mendorë

Me moton “Duaje jetën “ Qendra Komunitare e Shëndetin Mendor Korcë ka organizuar një aktivitet...

Emri

Tritol banesës së pronarit të televizionit në Pogradec

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur gjatë natës në qytetin e Pogradecit, ku një banese...

Investimet

Përfundojnë punimet në aksin rrugor Pogradec-Qafë Plloçë

Përfundojnë punimet e aksit rrugor Pogradec-Qafë Plloçë me një gjatësi prej 5.5 km investim i...

Fundjava në Korçë

Sezoni artistik troket me klasikët botërorë

Fundjava në qytetin e Korçës ka trokitur me nota klasike. Orkestra Simfonike e RTSH ka...

Përkujtimi i datës historike

Rikthehet në kalendar dita e 6 dëshmorëve

Kishte reshtuar së përkujtuari edhe pse akti heroik i 6 dëshmorëve të Rëmbecit në Korçë...

Nis rehabilimi brenda 2 javësh

Shpëtohet nga shembja Ura e Golikut

Këmbana e alarmit për shembjen e urës së Golikut, në Pogradec, pjesë e rrugës së...

Akset rurale në Maliq

Rehabilitohet rruga e parcelave në Pojan

Në fshatin Pojan, Bashkia e Maliqit ka nisur punën për të rehabilituar një nga akset...

Artikuj shkollorë dhe veshje falas

Panairi i bamirësisë për fëmijët në nevojë

Arsimi është një luks jo për pak fëmijë në qytetin e Korccës. Shkak është pamundësia...

Dossier

Konçensioni i parë në energjitikë

Para elektrifikimit të të gjithë vendit, Korca ka pasur një histori suksesesh në prodhimin e...