MENU
klinika
Punimet e TAP

Zbulohen thesaret e 5 mijë viteve më parë në Korçë

Detajet

Skandali në parkun “Rinia” në Korçë, vidhen shpendët…

Parku “Rinia” dallohet për historinë e tij shumëvjeçare dhe ndërhyrjet e fundit që kanë pasur...

procesi

Ish-kombinati i sheqerit rikthehet në jetë

Kombinati i sheqerit u hap për herë të parë në Maliq më 1951. Ishte ndërmarrja...

Detajet

Protestojnë ish-minatorët, përshkallëzim i …

Korça si rajoni jug-lindor është një nga minierat më të mëdha shqiptare të mineraleve. Sot...

Punimet përfundojnë me sukses

Gati materniteti i ri në Korçë

Prej vitesh Korça mirëpriste foshnjat në një godinë të ndërtuar që në periudhën moniste ,...

Katedralja "Ringjallja e Krishtit"

“Në zemër të Krishtit” në Korçë

Lindja e ortodoksisë, ndodhi menjëherë pas ndarjes së kishave midis asaj të Lindjes dhe Perëndimit....

Projekti i qeverisë

“100 fshatrat”, Rama në Pustec: Bëhuni pjesë e projektit

Fshati Pustec në zonën e Prespës në Korçë është pjesë e projektit të qeverisë “100...

Festa

Në zemër të festës së ëmbëlsirave në Maliq

Prej vitesh Maliqi ka bërë traditë të gostisë me miqtë e turistët me ëmbëlsirat më...

Të huajt në terren

Inspektim vlerësues në zonën e Ohrit

Liqeni i Ohrit është bartës i vlerave të mëdha në florë e faunë e jo...

Rastet në Korçë

Dhuna në familje, rekord padish të depozituara

Politikat sociale e ashpërsimi i sanksioneve në kodin penal mbi dhunën në familje, duket se...

Braktisja në fshatin Braç

Mbyllja e shkollës në Braç, reagojnë prindërit

Prej vitesh shkolla në dalje të fshatit Barç ka shërbyer si i vetmi institucion ku...

100 vjet histori

Epopeja e një liceu…

Gjithnjë ka qenë dalluar për kulturën klasike e me ngjyrime thellësisht perëndimore, andaj jo më...