MENU
klinika
Deutsche Welle

Pendarovski vë gishtin në plagët e shoqërisë maqedonase-veriore

Po Shqipëria ku u rendit?

Renditja/ Shifra të frikshme për papunësinë e të rinjve

Gazeta angleze “The Economist” ka publikuar statistika në lidhje me papunësinë në botë dhe tek...

Babish: Presim rezultat pozitiv deri në...

“Mbështetja e Çekisë na inkurajon në rrugën drejt BE”

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev ishte pjesëmarrës një konferencë të përbashkët me kryeministrin...

Bashkimi Europian i rreptë

M.V i ndalohet të aplikojë procesin e vettingut në gjyqësor

Edhe pse për Shqipërinë, Bashkimi Europian nxiti realizimin e procesit të vettingut në gjyqësor dhe...

Ja emrat më të përfolur

Nis diskutimi për kryeministrin teknik, flet Zaev

Kryeministri Zaev thotë se pas vizitës së tij në Romë do të diskutohet për emrin...

Fillimi i negociatave

Ish-ambasadori evropian shuan shpresat e Shkupit

Ish-ambasadori evropian në Shkup, Ervan Fuere ka vlerësuar se Maqedonia e Veriut para muajit korrik...

Ja çfarë thotë Pendarovski!

Maqedonia e Veriut pjesë e NATO?

“Maqedonia e Veriut do të mund të bëhet anëtare e plotfuqishme e Aleancës veri atlantike”-...

Maqedonia e Veriut

Dy të tretat e qytetarëve pro hyrjes së vendit në NATO

Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votonte për hyrjen e Maqedonisë...

"Vendimi i takon..."

Pendarovski: Data e zgjedhjeve nuk varet nga unë

Nuk mundem të jem i bindur se më 12 prill do të ketë zgjedhje, sepse...

Nga REL

Maqedonia e Veriut ka përfituar nga taksa e Kosovës

Kompanitë nga Maqedonia e Veriut kanë arritur të përfitojnë në masë të konsiderueshme nga taksa...

Ligji i ri për gjuhët

Komisioni i Venecias ka një thirrje për Maqedoninë e Veriut

Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi...

Pse ndodh kjo?

Ulet niveli i ujit në liqenet e Dojranit dhe Prespës

Niveli i ujit të Liqenit të Dojranit dhe Prespës është ulur për një centimetër në...