Menu
Patologjitë stinore

60 pacientë në ditë në spitalin e Shkodrës

Monumente kulture në Gjirokastër

Nis ndërhyrja në urën 200 vjeçare të Kordhocës

Trarët prej lisi, në distancë nga njëri tjetri janë zhytur në shtratin e lumit dhe...

Në lumë derdhen ujërat e zeza

DSHP: Qëndroni larg nga ujërat e Drinos!

Larg nga ujërat e lumit Drino! Ky është apeli që jepet nga specialistët e Drejtorisë...

Mesazhi i kryeministrit grek

Itaka është vetëm fillimi

Nga Aleksis Tsipras/ Sot në atdheun tonë po gdhin një ditë e re. Një ditë...

Dyndje për lejet e legalizimit

Emigrantët “pushtojnë” ALUIZNI-n

Zyra e ALUZNI-t Elbasan edhe gjate kësaj vere po përballet me një fluks qytetarësh, shumica...

Buletini i aksidenteve rrugore

Sezoni turistik në Shkodër me më pak viktima

Sezoni turistik do dhe 2 javë të përfundojë megjithatë bilanci i derimëtanishëm i efektivëve të...

Rehabilitim infrastrukture

Rruga Korçë –Voskopojë drejt përfundimit

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka konfirmuar se aksi rrugor Korçë –Voskopojë, një prej segmenteve me...

Biblioteka e Durrësit

Libri nuk del asnjëherë “nga moda”

Në epokën digjitale, kur E-book dhe rrjetet sociale duket se po sfidojnë çdo ditë ekzistencën...

Aksidenti tragjik

Parakalimi i gabuar, vdes gruaja shtatzanë

Dyshohet se një parakalim i gabuar ka qenë shkaku i aksidenit që i ka marrë...

Lagjia e Kodër-Shtufës në rrezik

Gjashtë muaj pas rrëshqitjes, 21 familje ende të pasigurta

Gjashtë muaj pas rrëshqitjes masive të dherave situata në lagjen Kodra e Shtufit në Gjirokastër...

Problemet

Kosova e Shqipëria, rezervat i populluar me moshën e tretë

Nuk ka prokuror e as ekip prokurorësh që mundet me i dalë n’skej hetimit të...

Retro

Çfarë niveli kulturor ka pasur vendi në vitet ’20?

Edhe pse në ditët e sotme numri i të diplomuarve në universitet ka pësuar një...