Menu
Familja debitore për OSHEE-në

I ndërpritet energjia familjes me 2 kontrata

Personazhi i qytetit

Florian Jakaj dhe jazz-i “shkodran”

Qyteti i Shkodrës do përjetojë këto ditë të nxehta vere tinguj Jazz-i. Festivali ndërkombëtar i...

Destinacion turistik

A keni qenë në luginën e Kirit?

Nëse mendoni se lumi i Shalës është bukuria e fundit natyrore që keni parë në...

Zona tradicionale e Shkodrës

Ja çfarë ka mbetur nga Gjuhadoli

Gjuhadoli është një rrugicë e veçantë për shkodranët. E shtruar me kalldrëm dhe me ndërtesa...

Shkodra në retrospektivë

158 vite në celuloid

Brenda mureve të fototekës kombëtare “Marubi” mund të kundrosh historinë e një shekulli e gjysëm....

Festival dhe traditë

Lëpusha e Kelmendit vizitohet nga ylli i Hollywood

Është viti i 19-të që organizohet, por ndryshe nga çdo herë, festivali “Logu i Beshkëve”...

Arkivi i teatrit “Migjeni”

Kur djepi i teatrit është “përkund” në Shkodër…

Edhe pse sot, tradita teatrore shkodrane lidhet me emrin e poetit të shquar të vendit,...

Personazh i Qytetit

Për futbollin tabutë thyhen dhe në fshat

Jubani është fshati që njihet jo vetëm për kalanë e famshme të Danjës, që u...

Patologjitë stinore

60 pacientë në ditë në spitalin e Shkodrës

Stina e verës sjell një rritje të fluksit të punës për bluzat e bardha. Aksidentet...

Buletini i aksidenteve rrugore

Sezoni turistik në Shkodër me më pak viktima

Sezoni turistik do dhe 2 javë të përfundojë megjithatë bilanci i derimëtanishëm i efektivëve të...

Ndotja e lumit Buna

Atë që nuk e bën Perëndia, e bën njeriu

Në Shkodër, dikur mburreshin me lumin Buna, liqenin e Shkodrës dhe me bukuritë përreth tyre,...

Ekspozitë Fotografike

Thirrja e të huajve për Alpet: Duajeni natyrën!!

“Kulla e Inglizit’ në Shkodër, një ndër objektet e rralla të trashëgimisë kulturore të këtij...