MENU
Festival dhe traditë

Lëpusha e Kelmendit vizitohet nga ylli i Hollywood

Arkivi i teatrit “Migjeni”

Kur djepi i teatrit është “përkund” në Shkodër…

Edhe pse sot, tradita teatrore shkodrane lidhet me emrin e poetit të shquar të vendit,...

Personazh i Qytetit

Për futbollin tabutë thyhen dhe në fshat

Jubani është fshati që njihet jo vetëm për kalanë e famshme të Danjës, që u...

Patologjitë stinore

60 pacientë në ditë në spitalin e Shkodrës

Stina e verës sjell një rritje të fluksit të punës për bluzat e bardha. Aksidentet...

Buletini i aksidenteve rrugore

Sezoni turistik në Shkodër me më pak viktima

Sezoni turistik do dhe 2 javë të përfundojë megjithatë bilanci i derimëtanishëm i efektivëve të...

Ndotja e lumit Buna

Atë që nuk e bën Perëndia, e bën njeriu

Në Shkodër, dikur mburreshin me lumin Buna, liqenin e Shkodrës dhe me bukuritë përreth tyre,...

Ekspozitë Fotografike

Thirrja e të huajve për Alpet: Duajeni natyrën!!

“Kulla e Inglizit’ në Shkodër, një ndër objektet e rralla të trashëgimisë kulturore të këtij...

Festa e Emigrantit në Dajç

Pas 20 vitesh sërish në vendlindje

Kanë munguar për një kohë të gjatë dhe më në fund janë rikthyer në tokën...

Largohet firma e ndërtimit

Ndërpriten punimet në segmentin e Bërdicës

Firma e ndërtimit që ka marrë përsipër rikonstruksionin e segmentit të Bërdices, një prej nyjeve...

Etnografia si atraksion turistik

Muzeu i “Oso Kukës” tërheq mbi 8 mijë turistë në Shkodër

Shkodra tërheq çdo vit turistët me bukuritë e saj natyrore si Thethi, Vermoshi apo Liqeni...

Ndërprerje Energjie

Energjia në Velipojë lë në errësirë 3 fshatra

Prej rreth 10 ditësh, banorët e 3 fshatrave në Shkodër, ato të Trushit, Dajçit dhe...

Shembja e urës në Xhenova

Hapen dyert e mortit në familjen e Admir Bokrinës

Kishte festuar 3 vjetorin e martesës me bashkëshorten e tij, Selmën me të cilën kishte...