MENU
Personazh i Qytetit

Për futbollin tabutë thyhen dhe në fshat

Patologjitë stinore

60 pacientë në ditë në spitalin e Shkodrës

Stina e verës sjell një rritje të fluksit të punës për bluzat e bardha. Aksidentet...

Buletini i aksidenteve rrugore

Sezoni turistik në Shkodër me më pak viktima

Sezoni turistik do dhe 2 javë të përfundojë megjithatë bilanci i derimëtanishëm i efektivëve të...

Ndotja e lumit Buna

Atë që nuk e bën Perëndia, e bën njeriu

Në Shkodër, dikur mburreshin me lumin Buna, liqenin e Shkodrës dhe me bukuritë përreth tyre,...

Ekspozitë Fotografike

Thirrja e të huajve për Alpet: Duajeni natyrën!!

“Kulla e Inglizit’ në Shkodër, një ndër objektet e rralla të trashëgimisë kulturore të këtij...

Festa e Emigrantit në Dajç

Pas 20 vitesh sërish në vendlindje

Kanë munguar për një kohë të gjatë dhe më në fund janë rikthyer në tokën...

Largohet firma e ndërtimit

Ndërpriten punimet në segmentin e Bërdicës

Firma e ndërtimit që ka marrë përsipër rikonstruksionin e segmentit të Bërdices, një prej nyjeve...

Etnografia si atraksion turistik

Muzeu i “Oso Kukës” tërheq mbi 8 mijë turistë në Shkodër

Shkodra tërheq çdo vit turistët me bukuritë e saj natyrore si Thethi, Vermoshi apo Liqeni...

Ndërprerje Energjie

Energjia në Velipojë lë në errësirë 3 fshatra

Prej rreth 10 ditësh, banorët e 3 fshatrave në Shkodër, ato të Trushit, Dajçit dhe...

Shembja e urës në Xhenova

Hapen dyert e mortit në familjen e Admir Bokrinës

Kishte festuar 3 vjetorin e martesës me bashkëshorten e tij, Selmën me të cilën kishte...

Personazhi i qytetit

Anton Shkoza, një jetë e lidhur me xhudon

Në Shkodër të gjithë e njohin Anton Shkozën sepse po të mos ishte për të,...

In Memoriam

Një shekull për t’u riparë me At Anton Harapin

At  Anton Harapi ishte nga ata atdhetarë që mendonin se edhe në varr, shqiptarët duhet...