MENU
klinika

Shpëtim Nazarko

VIDEO/Çfarë po ndodh me PD-në dhe a ka plan real Basha?

29.05.2017 - 17:28

Në një video live në Facebook, editorialisti Shpëtim Nazarko analizon gjendjen dhe zhvillimet në partinë demokratike.