MENU
klinika
Fuqizohet roli mbikëqyrës i AMF

Përfundon me sukses projekti i Bankës Botërore

Vlerësimi i BSH

Rritet paga mesatare në Shqipëri. Po me çfarë ritmi?

Paga mesatare në ekonomi ka ardhur në rritje, ndonëse ritmi i rritjes vijon të jetë...

Konferenca e Shoqatës së Bankave

Kreditimi/ Denaj: Domosdoshmëri për zhvillimin e vendit

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, e pranishme në Konferencën e 3-të Kombëtare të...

Flet guvernatori

Sejko zbardh strategjinë për rritjen e kreditimit

Guvernatori Gent Sejko ka bërë të ditur planin e masave që ka ndërmarrë dhe do...

Paralajmërimi për rrezikun

BERZH: Ekonomia shqiptare do ngadalësohet më 2019- 2020

Banka Europiane për Rindërtim e Zhvillim, parashikon se rritja ekonomike në Shqipëri do të jetë...

Raporti i Bankës së Shqipërisë

Sejko: Në 2018, ekonomia shënoi progres

Banka e Shqipërisë vlerëson se viti 2018 ishte një vit progresi për ekonominë dhe sistemin...

Inflacioni i prillit

1.4%, shkak rritja me ritme të ulta e çmimeve të ushqimeve

Çmimet janë rritur në muajin prill të këtij viti, inflacioni me vetëm 1.4 për qind...

Raporti i FMN

“Borxhi real i Shqipërisë 69.9% e PBB-së më 2018”

Borxhi publik nuk po ulet dhe detyrimet e prapambetura po shtohen. Kështu e sheh situatën...

Raporti i BSH-së

Debitorët e këqinj kthyen 64 miliardë lekë

Kredia me probleme vijoi rënien me ritme të mira gjatë 3 mujorit të fundit të...

Raporti

BSH: Ulen kreditë me probleme

Banka e Shqipërisë konfirmon kreditë e këqija në sistetimin bankar kanë rrgjistuar rënie. Niveli i...

Shitjet dhe fitimet

Raporti i BSH-së: 53% e ndërmarrjeve në vështirësi

Rreth 53 % e ndërmarrjeve të vogla në vendin tonë janë në vështirësi për shkak...

Fokusi i diskutimeve, kursi i këmbimit dhe kreditimi

BSH-FMN takim për ecurinë e sistetimit bankat

Kursi i këmbimit dhe ecuria e tij, tregjet financiare, sistemi bankar, ecuria e kreditimit dhe...