MENU

Perditesimi i fundit: 16/06/2019

Kursi Kembimit Valutor

Blihet Shitet
EUR width= EUR 121.70 122.30
USD width= USD 107.80 108.50
GBP width= GBP 136.00 137.00
CAD width= CAD 80.50 81.70
CHF width= CHF 107.80 108.70
JPY width= JPY 0.95 1.00

Ekonomia

Arbitrazhet

Gjyqet jashtë kufijve/ Sa do paguhen studiot shqiptare?

Avokatët dhe studiot vendase ashtu si dhe ato të huajat...

Rregullat e reja

Makineritë e rënda, ja si merret dëshmia

Ministria e Infrastukturës ka miratuar një rregullore të re “Për...

Mbyll aktivitete

Siguria ushqimore, AKU aksion në të gjithë vendin

Agjencia Kombetare e Ushqimit ka publikuar disa nga rezultatet e...

Si të aplikoni për strehim social?

Miratohen procedurat dhe afatet e reja për kategoritë përfituese

Qeveria ka miratuar procedurën dhe afate të reja për individët...

Raporti global i IHD-ve

Shqipëria, e dyta në rajon për investime të huaja

Shqipëria renditet e dyta në Ballkan, pas Serbisë, për nivelin...

Trajnimet

Bizneset që marrin pjesë/ Kusht: Të trajnojnë punonjësit

Operatorët ekonomikë duhet të ndërgjegjësohen mbi detyrimet që rrjedhin nga...