MENU
klinika
Çlodh zemrën dhe muskujt

Ke probleme me zemrën? Konsumo banane!

Nguliti mirë në kokë këto gjëra!

Si të mos bëhesh ‘viktima’ e radhës e kancerit të gjirit!

Çdo vit, rreth 13000 gra nën moshën 40 vjeç diagnostikohen me kancer gjiri, që përbën...

Arbëresh' e helenë...

Rrezikon zhdukjen “Arvanitëshja”

      Poeti ynë kombëtar, Naim Frashëri, do t’u këndonte shqiptarëve heronj të revolucionit...

"Këmbanat po ushtojnë vajtueshëm"

Shqiptarët nuk lexojnë… Ç’u duhet!

       Tetori rozë i gruas, sjell edhe tetorin e librit. Aktivitetet vijojnë, ndërsa...

"Katër dekada pritjeje..."

Helena Kadare: Nobelistja në letërsi, emër i padëgjuar!

         Bashkëshortja e shkrimtarit të famshëm shqiptar, Ismail Kadare, foli për fituesen...

Kriza prodhon krizë

ERKEL, mbyll dyert teatri hungarez… pas 111 vjetësh!

        Me çmimet e rritura në stratosferë, disa teatro në qendrat kulturore...

Në pritje të dosjeve...

Arkivi osman: Turqia heziton transparencën mbi Shqipërinë

       Në arkivat turke shkruhen, veç interpretimeve historike, të dhëna faktike për historikun...

Lekë Tasi

Pse duhet braktisur standardi i vitit 1972

         Zvarritja e zgjidhjes së problemeve, karakteristike e periudhës postdiktatoriale, i dha...

"Shamia, kufizim dhe diktat"

Akademiku Kraja: Ka synime, që Kosova të kthehet në republikë islamike

       Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës është përfshirë në debatin për...

Gjinushi: Nuk na kanë pyetur!

BUTRINTI: Akademia e Shkencave kundër marrëveshjes

       Akademia e Shkencave të Shqipërisë ka dalë kundër ligjit të miratuar në...

"ALBANESE"

Profil: Biri i marinarit arbëresh, do të jetë kryeministri i Australisë

       Kryetari i Partisë Laburiste, Anthony Albanese, duket se do të jetë kryeministri...

''Heroi dhe antiheroi!''

Ky është Putini i vërtetë…

           Heroi negativ? Antiamerikani i betuar? Me siguri është një ikonë...