MENU
klinika
Muzika, ilaçi i mendjes dhe shpirtit

12 fakte për muzikën dhe si ajo ndikon në trurin tuaj…

Flasin mediat më në zë të kohës

Bota mëson për Shqipërinë!

Kuvendi i Greçës për shkak të përmbajtjes që kishte dhe se kujt i drejtohej, do...

Kërkesat e Zyrës së Gardës Civile pranë “Vatrës” të Amerikës

Çdo vullnetar mund të marrë me vete një sëndyq me plaçka!

– Të dërgoni menjëherë në zyrën e “Vatrës” gjashtë piktura të vogla (fotografi) për pasaportën...

Risjell 'Kaqaniku'

Ausilio Jó, shqiptari që po ‘shkund’ skenat gjermane

Ausilio Jó është një veprimtar me origjinë shqiptare, por i lindur në Gjermani. I riu...

PROFIL

Diva ‘e artë’ e muzikës shqiptare dhe pengu i jetës

Anita Take ishte dhe vazhdon të jetë një nga këngëtaret më të njohura shqiptare. Anita...

PROFIL/ Ja çfarë nuk dinit për divën e muzikës shqiptare

“Sekretet” e Vaçe Zelës

Ikonat e mëdha si Vaçe Zela janë të pazëvendësueshme dhe të pakrahasueshme si për artin,...

Vaçe Zela dhe Anita Take së bashku në Moskë

Dy ikona të muzikës shqiptare në një foto

Një foto e rrallë e Anita Takes dhe Vaçe Zelës është bërë tashmë publike. Dy...

Marigona Qerkezi

Zëri brilant i muzikës klasike shqiptare në botë!

Një nga zërat më domethënës në muzikën klasike si soprano shqiptare dhe një nga këngëtaret...

Video/ Këngë arvanitase

“Kemi vashaza të mira”, tingujt e 5 shekujve më parë

Arvanitët janë një grup i popullsisë në Greqi të cilët tradicionalisht flasin arbërisht, një dialekt...

Zanafilla

“Zyra Presidenciale e Botës”

   Presidenca apo e thënë ndryshe; “sistemi presidencial qeverisës” e ka dukshëm origjinën amerikane. Politologët...

Artistët i lumturon publiku

“Jarmarka” ruse ndizet në Korçë

   Për herë të parë, në Shqipëri: “Jarmarka”, ansambli muzikor folklorik rus. Artistët vijnë pas...

15 ditë me 214 artistë

REJA ka vend për të gjithë

   Tirana do të jetë skena gjigante, për plot 15 ditë e 214 artistë, nga...