Menu
Shkaqet

Keni hemoragji midis periudhave të ciklit?

Procedura

Mësoni se si bëhet aborti kirurgjikal…

Aborti kirurgjikal është një procedurë që përfundon një shtatzëni të padëshiruar duke hequr fetusin dhe...

Prognoza

Aborti dhe rreziqet e tij

Aborti mjekësor është përdorimi i ilaçeve për t’i dhënë fund shtatzënisë së padëshiruar. Mjekësia ndihmon...

Dy lloje testesh

Çfarë duhet të bëni kur shtatzënia është e papritur?

Shtatzënia mund të jetë një kohë shumë emocionale në jetën tuaj. Nëse shtatzënia është e...

Këshilla të rëndësishme

Shkaqet kryesore të zmadhimit të mëlçisë!

Zgjerimi i mëlçisë është rritja e madhësisë së mëlçisë nga gjendja normale. Nëse ajo vazhdon...

Trajtime natyrale

Mënyrat më të mira për të përmirësuar tretjen!

Shumë njerëz kanë probleme me sistemin tretës, ata ndiejnë fryrje, bllokim, urth, kapsllëk, etj. Shëndeti...

Shkaqet dhe korrigjimi

Nga se shkaktohet shtrëmbërimi i dhëmbëve?

Maloklusioni është shtrirje jonormale e dhëmbëve dhe mënyra me të cilën dhëmbët e sipërme dhe...

Abuzimet

Dhuna, pasojat dhe problemet që mund të sjellë!

Dhuna në familje është abuzimi i një kujdestari, prindi, bashkëshorti, partneri ose një anëtar tjetër...

Shkaku dhe trajtimi

Cila është mbytja dytësore dhe ndihma e parë që duhet të japim?

“Mbytja e dytësore ” është një term jo-mjekësor që përdoret për t’iu referuar simptomave të...

Rruga e përmirësimit

Kujdesi për plagën pas operacionit. Çfarë të bëni!

Kur jeni duke u rikuperuar pas një operacioni, gjëja e fundit që dëshironi është një...

Shkaqet dhe korrigjimi

Maloklusioni dhe dhëmbët e çrregulluar

Maloklusioni është shtrirje jonormale e dhëmbëve dhe mënyra me të cilën dhëmbët e sipërme dhe...

Simptomat

Kur duhet t’i jepni ilace fëmijëve për kollë dhe ftohje?

Megjithëse shumica e ftohjeve tek fëmijët nuk shkaktojnë komplikime serioze, ato mund të shkaktojnë ankth...

Mjekët

PROF. DR FLORIAN BEUER

PROF. DR FLORIAN BEUER

Profesor i asociuar në Departamentin e Protetikave të Shkollës Dentare të Mynihut.

PROF. PETER POSPIECH

PROF. PETER POSPIECH

Profesor i asociuar, Stomatologji Protetike, Gjermani.

PROF. DR. ENIS OZYAR

PROF. DR. ENIS OZYAR

Profesor i Onkologjisë së Rrezatimit, Antalia.

PROF. MENTOR PETRELA

PROF. MENTOR PETRELA

Shef i Departamentit të Neuro-Shkencës.

PROF. FLORIAN TOTI

PROF. FLORIAN TOTI

Pedagog – Shërbimi i Endokrinologjisë.

PROF. XHELADIN DRAÇINI

PROF. XHELADIN DRAÇINI

Pedagog – Shërbimi i Kirurgjisë së Përgjithshme.

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

Mjek Kirurg Infantil, shërbimi i Kirurgjisë Infantile.

PROF. EDVIN PRIFTI

PROF. EDVIN PRIFTI

Shef i Shërbimit të Kardiokirurgjisë, pedagog.

PROF. SAFET BEQIRI

PROF. SAFET BEQIRI

Kirurg, Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Gjermani.

REKLAMA

VIDEO