Menu
Mësojeni

Çfarë është dhimbja fantazmë dhe si shpjegohet ajo!

Mbani parasysh

Pasojat që sjell kripa e tepërt në organizëm!

Aldosteronizmi primar (PA) është një gjendje që ndodh kur veshkat prodhojnë shumë aldosteron. Aldosteroni është...

E rrezikshme

Problemet që shkakton dëmtimi i gjendrave të veshkave

Gjëndrat veshkore janë dy gjëndra të vogla në formë trekëndëshi. Një gjëndër është e vendosur...

Çfarë janë EDC-të?

Armiqtë më të rrezikshëm të organizmit!

Sistemi endokrin është një rrjet i gjëndrave dhe organeve që prodhojnë, ruajnë dhe sekretojnë hormonet....

Mënyra natyrale

5 bimë të provuara për uljen e tensionit të lartë të gjakut!

Presioni i lartë i gjakut, ose hipertensioni, është një gjendje mjekësore ku forca e gjakut...

Retinoskopia

Prova e thjeshtë që zbulon gabimet pamore të femijëve

Retinoskopia është një teknikë për të përcaktuar objektivisht gabimin refraktiv të syrit dhe nevojën për...

E rrezikshme

Si ndikon alkooli tek personat diabetik?

Të gjithë mendojmë se njerëzit me diabet nuk duhet të konsumojnë alkool. Hulumtimet kanë treguar...

Personat që vuajnë nga diabeti

Parandalimi i sulmit në zemër dhe goditjes në tru!

Njerëzit me diabet kanë më shumë shanse për të pasur sulme në zemër dhe goditje...

Kujdes!

Rreziqet që sjell mungesa e bakrit në organizëm…

Sëmundja Wilson është një çrregullim i rrallë i trashëguar që shkakton grumbullimin e bakrit në...

Këshilla të rëndësishme

5 lëndë ushqyese që fëmijët kanë nevojë të konsumojnë çdo ditë!

Nuk ka dyshim se shumica e fëmijëve konsumojnë ushqime më shumë se sa duhet (shkalla...

Mbani parasysh!

Testi që duhet të bëjnë çiftet para se të planifikojnë një fëmijë!

Foshnjat e shëndetshme zhvillojnë vizionin, lëvizjet, dëgjim dhe funksione të tjera vitale . Disa enzima...

Për nënat e reja

Testi i proteinave që duhet të bëjë çdo fëmijë i porsalindur!

Fenilketonuria, e njohur shpesh si PKU, është një çrregullim i trashëguar që mund të shkaktojë...

Mjekët

PROF. DR FLORIAN BEUER

PROF. DR FLORIAN BEUER

Profesor i asociuar në Departamentin e Protetikave të Shkollës Dentare të Mynihut.

PROF. PETER POSPIECH

PROF. PETER POSPIECH

Profesor i asociuar, Stomatologji Protetike, Gjermani.

PROF. DR. ENIS OZYAR

PROF. DR. ENIS OZYAR

Profesor i Onkologjisë së Rrezatimit, Antalia.

PROF. MENTOR PETRELA

PROF. MENTOR PETRELA

Shef i Departamentit të Neuro-Shkencës.

PROF. FLORIAN TOTI

PROF. FLORIAN TOTI

Pedagog – Shërbimi i Endokrinologjisë.

PROF. XHELADIN DRAÇINI

PROF. XHELADIN DRAÇINI

Pedagog – Shërbimi i Kirurgjisë së Përgjithshme.

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

Mjek Kirurg Infantil, shërbimi i Kirurgjisë Infantile.

PROF. EDVIN PRIFTI

PROF. EDVIN PRIFTI

Shef i Shërbimit të Kardiokirurgjisë, pedagog.

PROF. SAFET BEQIRI

PROF. SAFET BEQIRI

Kirurg, Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Gjermani.

REKLAMA

VIDEO