MENU
klinika
Fitimi

Për herë të parë pas 1940, Amerika eksporton naftë

Ndryshon projekt ligji

Korporata e investimeve/ Qeveria reflekton pas kritikave

Në mesin e muajit korrik komisioni i ekonomisë tërhoqi përkohësisht për diskutim ligjin për krijimin...

Në 8 muaj 43 mln € eksporte

Rriten shkëmbimet tregtare mes Kosovës dhe Shqipërisë

Bashkimi doganor midis Shqipërisë dhe Kosovës që ishte parashikuar të hynte në fuqi plotësisht në...

Ja çfarë u diskutua

Komisioni për Politikën e Jashtme miratoi tre projektligje

Komisioni për Politikën e Jashtme, miratoi sot tre projektligje. Për të folur rreth projektligjit ”Për...

"Nuk e kemi idenë se çfarë duhet bërë"

Taksa e banesës/ Qytetarët të interesuar për të bërë vetëdeklarime

Qytetarët kanë shprehur interes për të bërë vetdeklarimin për taksën e banesës. Në pikat e...

Udhëzimi i ri

Deklarata doganore, ndryshon procedura e përpunimit

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave ka ndërhyrë në udhëzimin e saj “Mbi procedurën e përpunimit...

Njoftimi i Tatimeve

“Bizneset, kujdes me deklarimet do të penalizoheni”

Rreth 6000 biznese në të gjithë vendin janë sensibilizuar gjatë muajit Maj, për deklarim korrekt...

Raporti i INSTAT

Shqiptarët “braktisin” teatrot shkojnë në muze

Për tremujorin e parë 2019, Teatri Kombëtar Eksperimental është institucioni që ka realizuar numrin më...

Lëndët djegëse dhe metalet

Ndryshim i befasishëm/ Ç’ndodh me eksportet drejt Kosovës?

Eksportet drejt Kosovës kanë shënuar një rritje të fortë në pjesën e parë të këtij...

Fermerët gjejnë...

BSH: Ndërmarrjet bujqësore nuk marrin kredi nga bankat

Ndërmarrjet bujqësore u drejtohen për hua në rastet shumta personave fizikë dhe nga institucione financiare...

Intervistë ekskluzive

“Qeveria kthen vëmendjen nga prodhuesit vendas”

Siguria e prodhimeve vendase dhe cilësia e tyre mund të arrihen përmes bashkimit të disa...

Duro shpjegon skemën

Financat duhet t’u kthejnë 40 mln euro TVSH eksportuesve

Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Enton Duro, doli në një konferencë për shtyp për të...