MENU


AKTIVITETET E JAVËS NË TEATROT E TIRANËS

 • Teatri Kombëtar/ArTurbina
  Data: 11 - 12 - 13 tetor, ora 19:00
  "XHELATËT"
  Emocionet e premierës kanë filluar të ndihen. Ju mirëpresim në ArTurbina, në datat 11-12-13 tetor, ora 19:00, të ndjekim premierën "Xhelatët". Një produksion i madh, nga Teatri Kombëtar, që finalizohet pas një pune disamujore
 • Teatri i Kukullave
  Data: 12 tetor, e shtunë, ora 10:30 dhe 11:30 13 tetor, e diel ora 10:30 dhe 11:30
  "Aladini"
  Magjia e Aladinit, do t;ju shoqërojë në këtë fundjavë! Fëmijë, është koha për të plotësuar dëshirat tuaja, me llampën magjike!!!
 • Teatri i Operas dhe Baletit
  Data: 15 tetor
  Opera Soul "Romancat shqiptare"
 • Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli”
  Data: 14 - 15 tetor, ora 20:00
  "Jul Cesari"
  Shfaqja që trondit publikun që në premierën e saj❗ E vlerësuar maksimalisht nga kritika❗ Me regjinë e të mirënjohurit Ivica Buljan, vjen për t'ju magjepsur sërish❗


AKTIVITETET E JAVËS NË KINEMATË E TIRANËS

 • Kinema Millennium
  Data: Nga 10 tetori
  11:00 Farmageddon
  12:50 Joker
  14:50 Joker
  17:00 Gemini Man
  19:00 Edhe Muret Kanë Veshë
  21:15 Joker

  Shumë argëtim!
 • Cineplexx Albania TEG&QTU
  Data: Nga 10 tetori Padyshim filmi i këtij viti! Nga 10 tetori
  Filmi shqiptar "Derë e Hapur"  "Joker"


  Rikthehet "Gemini Man"