MENU
klinika
Ja sa do të shkojë

Familjet e prekura nga tërmeti/ Rritet fondi i rezervave të shtetit

Ndryshon projekt ligji

Korporata e investimeve/ Qeveria reflekton pas kritikave

Në mesin e muajit korrik komisioni i ekonomisë tërhoqi përkohësisht për diskutim ligjin për krijimin...

"Nuk e kemi idenë se çfarë duhet bërë"

Taksa e banesës/ Qytetarët të interesuar për të bërë vetëdeklarime

Qytetarët kanë shprehur interes për të bërë vetdeklarimin për taksën e banesës. Në pikat e...

Premtimi i Denaj për bizneset

Rruga e Kombit/ Tarifat e skanimit, negociatat

Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj e pranishme në takim garantoi bizneset në të...

Ligji i ri

Oficerët e policisë gjyqësore me paga të reja

Ligji i ri për Policinë Gjyqësore është publikuar tashmë në Fletoren Zyrtare, duke kaluar në...

Ja kush përfiton

Shtesë pensioni për 3 kategori!

Komisioni i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka miratuar nen për nen projektligjin, që parashikon trajtim...

Akset ku do të investohet

Rrugët, Banka Botërore jep 20 milionë dollarë!

Banka Botërore bëri me dije sot se nga projekti për mirëmbatjen e rrugëve në bazë...

Regjistrimi e çregjistrimi i mjetit

Transportet ‘joshin’ qytetarët!

Drejtoria e Shërbimit të Transportit Rrugor pritet që të shtojë një seri shërbimesh të tjera...

Vlerësimi i BSH

Rritet paga mesatare në Shqipëri. Po me çfarë ritmi?

Paga mesatare në ekonomi ka ardhur në rritje, ndonëse ritmi i rritjes vijon të jetë...

Dokumentet e nevojshme

Do transferoni pensionin? Kaloni këto procedura!

Për të transferuar pensionin nga një qark në tjetrin, nga një njësi në tjetrën ose...

Çfarë thotë ISSH për të ardhurat?

Skema e pensioneve, rritet numri i kontribuesve

Në 5 vitet e fundit evidentohet një rritje e ndjeshme e të ardhurave nga kontributet,...

Inflacioni pritet 1.7%

BSH: Zbehet efekti i kursit në gjysmën e dytë të vitit

Banka e Shqipërisë pret një inflacion prej 1.7% për vitin 2019. Rënia e ndjeshme e...