MENU
klinika
Përkujtohet Atë Bernardin Palaj

Poeti dhe mbledhësh i folklorit shqiptar

“Cantare la voce”

Festival kushtuar zërit si mjeti i parë komunikues i qenies njerëzore

Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Teatrin Metropol dhe Bashkinë Tiranë, do të sjellin...

Çfarë shkruan Qendra e Studimeve dhe Publikimeve për Arbëresh

RAI së shpejti do të flasë edhe në gjuhën arbëreshe

“Në Radio Televizionin publik italian Rai, së shpejti do të flitet arbërisht”, shkruan Qendra e...

Muzeu i Shkencave të Natyrës

Qendra e rëndësishme shkencore për faunën shqiptare

Në Ditën Botërore të Habitateve, Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, së bashku me specialistët...

Mësuesi i paqes dhe luftëtari i drejtësisë

154 vjet nga lindja e Mahatma Gandi

Mohandas Karamchand Gandhi ishte një udhëheqës i shquar politik dhe ideologjik i Indisë gjatë “lëvizjes...

“Paraja dhe Qeveria: E shkuara dhe e ardhmja e Ekonomisë”

Homo Economicus dhe origjina e parasë

Askush nuk e di me saktësi se ku, si dhe pse filluan të përdoren paratë,...

‘Wine and Stories’

Kumbaro: Një udhëtim shijeje dhe historie në Berat

Berati do të mirëpresë në 13-15 tetor festën e verës, një aktivitet që promovon kulinarinë...

Hapi ikonik në "Moonwalk"

Shitet për bamirësi kapela ikonë e Michael Jackson

Kapela e mbajtur nga Michael Jackson në performancën e parë historike të hapit të tij...

Ja fituesit sipas kategorive!

Mbyllet java e edicionit të 21-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit

U mbyll mbrëmë java e edicionit të 21-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit, TIFF. Në...

Shënoi edhe hapjen madhështore të “Festival Dance-it”

“Gravity”, spektakli në TKOB i trupës së baletit “Preljocaj”

“Gravity”, spektakli i maestro Angelin Preljocaj, u ndoq mbrëmë në TKOB, salla e te cilit...

Nga Naun Shundi

Monokomedia “Babi”, në skenën e teatrit “Zonja e Bujtinës”

Në teatrin “Zonja e Bujtinës”, është vënë në skenë vepra “Babi”, një vepër e shkruar...

Elizabeta Karabolli

Kampionia e parë evropiane nga Shqipëria në ndonjë sport

Elizabeta Karabolli, e lindur në vitin 1958, është një qitëse sportive shqiptaro-amerikane, e cila u...

REKLAMA