MENU
klinika
Rozmarina është zgjidhja

Shqetësoheni nga rënia e tepërt e flokëve?

Si ta përgatisni!

Çaji i darkës për një mendje të relaksuar dhe gjumë të mirë

Ëndrrat e këqija, përgjumja gjatë ditës, dhimbja e kokës, mungesa e oreksit, lodhja, tharja e...

Kardiokirurgu më i kërkuar

17 orë në sallë/ Mjeku shqiptar i njohur për ndërhyrjet e rralla në botë

Kardiokirurgu i njohur shqiptar Kristo Papas, ka realizuar një operacion shumë të vështirë në botë....

Mjekja 89-vjeçare

Kirurgia më e vjetër në botë, vazhdon të operojë 4 ditë në javë!

Për ata prej nesh që janë nën moshën 80 vjeç, a keni menduar ndonjëherë se...

Ndërgjegjësohuni!

Kanceri i gjirit/ Ç’duhet të dini për muajin Tetor

Muaji Tetor mbërriti dhe me ardhjen e tij vjen diçka më shumë se misër, karamele...