MENU
klinika
Industria agropërpunuese

Roli dhe rëndësia e “Praktikave të Mira të Punës”

Të dhënat

Politika e strategji për industrinë agropërpunuese

Politikat & Strategjitë për industrinë agropërpunuese që prezantohen më poshtë, ndër të tjera synojnë që...

Investimet në Shqipëri

Greqia bie nga “froni”

Pas dy dekadash si investitori më i madh në vendin tonë, Greqi duket se e...

Tabelat

Sektori i agrobiznesit, problematikat që e shoqërojnë

Vlerësim i mjedisit të biznesit bujqësor Të fokusuar në problematikën së çfarë duhet bërë për...

Konsumojmë 1.6 kg mish pule në vit?!

Eurostat: Sa prodhon Shqipëria?

Sipas disa të dhënave të fundit të bëra publike nga Eurostat për vendin tonë vihet...

Opinion

Domosdoshmëria e manualit të “Praktikave të mira në bujqësi”

SFONDI I PROBLEMIT & ADRESIMI I PROBLEMATIKËS Statistikat, por dhe mjaft studime të lidhura me...

744 milionë lekë më shumë

Shkurti, sukses me eksportet e Shqipërisë në Kosovë

Muaji shkurt i këtij viti ka qenë një muaj ku Shqipëria ka njohur një rritje...

Udhëzimi i ri i Tatimeve

Marrëveshja/ Si të shlyhen taksat e papaguara nga bizneset

Bizneset që e kanë të pamundur të paguajnë menjëherë detyrimet, mund t’i paguajnë ato me...

Punësimi dhe pagat

“Bie” komunikimi

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Instituti i Statistikave, sektori i telekomunikacionit po...

Derdhin qumështin në rrugë

Ndryshimet fiskale/ Reagojnë fermerët, protestojnë duke…

Në Lushnje fermerët kanë dalë në protestë kundër ndryshimeve fiskale të bëra në fundvit. Në...

Plakja dhe mundësitë

Plakja e popullsisë, bizneset që lulëzojnë dhe ato që rrezikohen

Në vitin 2021, Shqipëria pritet të përfshihet në një proces të shpejtë plakje pasi numri...

Norma e kompensimit të fermerëve

Tatimet: Ndryshimet e reja që janë bërë në legjislacion

Prej disa ditësh kanë hyrë në fuqi shtesat dhe ndryshimet e fundit për normën dhe...