MENU
klinika
Lulëzon tregtia

Shqipëria dhe Kosova rrisin import-eksportet

1.7 mld lekë në dy vjet

Siguruesit po shlyejnë dëmet e prambetura

Kompanitë e sigurimeve paguan mbi një miliard lekë dëme të prapambetura vitin e kaluar. Sipas...

Monopoli i karburanteve drejt rënies

Çmimet e biletave nga Rinasi mund të ulen

Çmimi i karburantit me të cilin furnizohen avionët pritet të ulet, pasi në treg po...

Largon Alban Jahon nga drejtimi

Vjollca Hoxha merr “timonin” edhe në Digitalb

Kompania Digitalb ka larguar nga detyra drejtorin e saj që nga themelimi, Alban Jaho. Drejtuese...

Marketet partnere t’i vendosin vetë

Konkurrenca: Conad të mos imponojë çmimet me pakicë

Autoriteti i Konkurrencës ka urdhëruar ndërmarrjen Conad Albania të mos orientojë çmimet e shitjes me...

Trokasin bullgarët dhe hungarezët

Harta e investimeve të huaja po ndryshon

Siç ishte paralajmëruar që në dhjetor, grupi OTE zyrtarizoi këtë javë shitjen e kompanisë Telekom...

Dëmet nga mjetet e pasiguruara

Fondi i kompensimit për 2019, 4.5 milionë euro

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka miratuar fondin e kompensimit për vitin 2019. Ky fond të...

Pezull prej tre vitesh

Ligji i ri i sigurimeve bëhet “telenovelë”

Odiseja e ndryshimit të ligjit për sigurimin e detyrueshëm nuk të mbaruar. Megjithëse procesi i...

Statistikat e Fundvitit

Fluks importesh, cilat mallra tërhiqen në Shqipëri?

Shqipëria tani përballet me sfidën e re të rritjes së aftësive konkurruese në tregun ndërkombëtar...

Buxheti, miliona euro nga rinovimi

Skadojnë licencat celulare të Albtelecom

Për afro dy dekada, autorizimet e telefonisë celulare kanë qenë një burim i rëndësishëm të...

AKEP do t’i bllokojë

Telefonatat e marketingut, gjendet zgjidhja

  Ju ndodh shpesh të merrni telefonata për qëllime marketingu? Ky fenomen është bërë shqetësues...

Shkelën afatet e raportimit

AMF gjobit drejtuesit e katër kompanive të sigurimit

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka gjobitur katër drejtues të shoqërive të sigurimit për vonesa në...