MENU
klinika
ERE rrëzon OST

Tarifa e transmetimit të energjisë nuk rritet

Bullgarët blejnë 75% të aksioneve

Zyrtare/ Vivacom pronari i ri i Telekom Albania

Telekom Albania është shitur tashmë zyrtarisht te kompania bullgare Vivacom. Burime Brenda Telekom bëjnë të...

Rritje me 24%

Sigurimet, dëmet “kërcejnë” në nëntor

Dëmet e paguara nga kompanitë e sigurimeve kanë njohur një rritje të fortë gjatë muajit...

Në rënie me 9%

Importohen më pak lodra

Këtë vit shqiptarët duket se po blëjnë më pak lodra për fëmijët. Gjatë Nëntorit të...

Kompania në garë

Oferta/ 8 mln euro për Aeroportin e Kukësit

Teksa përfundon afati për dorëzimin e ofertave nga operatorë të ndryshëm ekonomikë për dhënien me...

Profili i kompanisë

Vivacom, mes oligarkut bullgar dhe pretendetit rus

Pretendenti i ri për blerjen e Telekom Albania, Vivacom, është kompania më e madhe bullgare...

Negociohet me Vivacom

Telekom drejt bullgarëve

Grupi grek Cosmote ka hyrë në negociata për shitjen e Telekom Albania me kompaninë më...

Liberalizohen shërbimet në aeroporte

Fluturimet, çmimet e biletave mund të ulen

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka miratuar një udhëzim që liberalizon tregun e ofrimit të...

Rregullim tarifave me pakicë

Autoriteti i Konkurrencës “zhvesh shpatën” ndaj Vodafone

Autoriteti i Konkurrencës rekomandon vendosjen nën rregullim të tarifave me pakicë të operatorit më të...

Inputet bujqësore

Skema për TVSH-në kundërshtohet nga prodhuesit

Përjashtimi nga TVSH i inputeve bujqësore dhe vendosja e masës së rimbursimit në nivelin 6%,...

Tremujori i tretë

Prodhimi i energjisë bie me 30%

Prodhimi i energjisë elektrike në vend ka rënë për tremujorin e tretë të vitit me...

Kredia për shtëpi

Kërkesa do të dyfishohet

Banka Europiane e Investimeve ka publikuar një raport të zgjeruar për performancën e sektorit bankar...