Menu
Abuzimet

Dhuna, pasojat dhe problemet që mund të sjellë!

Shkaku dhe trajtimi

Cila është mbytja dytësore dhe ndihma e parë që duhet të japim?

“Mbytja e dytësore ” është një term jo-mjekësor që përdoret për t’iu referuar simptomave të...

Rruga e përmirësimit

Kujdesi për plagën pas operacionit. Çfarë të bëni!

Kur jeni duke u rikuperuar pas një operacioni, gjëja e fundit që dëshironi është një...

Shkaqet dhe korrigjimi

Maloklusioni dhe dhëmbët e çrregulluar

Maloklusioni është shtrirje jonormale e dhëmbëve dhe mënyra me të cilën dhëmbët e sipërme dhe...

Simptomat

Kur duhet t’i jepni ilace fëmijëve për kollë dhe ftohje?

Megjithëse shumica e ftohjeve tek fëmijët nuk shkaktojnë komplikime serioze, ato mund të shkaktojnë ankth...

Si funksionon?

Terapia e gjeneve në trajtimin e sëmundjeve të pashërueshme

Gjenet në qelizat e trupit luajnë një rol të rëndësishëm në shëndet- në të vërtetë,...

Trajtimet

Keni gojen të thatë? Ja cfarë e shkakton

Pothuajse të gjithë e ndjejmë gojën të thatë ndonjëherë. Por nëse ndiheni sikur keni pambuk...

Trajton problemet e veshkave

Lëngu i jetës/ Parandalon kancerin!

Bëhet fjalë për një pije natyrale që përmirëson sistemin imunitar, parandalon kancerin, sëmundjet e veshkave...

Funksioni i saj

Çfarë është stomatologjia me lazer dhe kur përdoret ?

Çfarë është lazeri dhe si funksionon ai? Një lazer është një instrument që prodhon një...

Përgjigja

A i shëron pasta e dhëmbëve pucrrat?

Vendos pastë dhëmbësh në një puçërr! Mund ta keni dëgjuar këtë sugjerim, por ekspertët mbi...

Çfarë është pankreatiti?

Pankreatiti, shkaqet dhe pasojat

Pancreatiti është inflamacion i pankreasit. Pankreasi është një gjëndër e madhe prapa stomakut, afër pjesës...

Problemet

Autoimuniteti? Si lidhet ai me çrregullimet e veshit?

Pjesët e sistemit imunitar, duke punuar vazhdimisht dhe prapa skenave, patrullojnë trupin në kërkim të...

Mjekët

PROF. DR FLORIAN BEUER

PROF. DR FLORIAN BEUER

Profesor i asociuar në Departamentin e Protetikave të Shkollës Dentare të Mynihut.

PROF. PETER POSPIECH

PROF. PETER POSPIECH

Profesor i asociuar, Stomatologji Protetike, Gjermani.

PROF. DR. ENIS OZYAR

PROF. DR. ENIS OZYAR

Profesor i Onkologjisë së Rrezatimit, Antalia.

PROF. MENTOR PETRELA

PROF. MENTOR PETRELA

Shef i Departamentit të Neuro-Shkencës.

PROF. FLORIAN TOTI

PROF. FLORIAN TOTI

Pedagog – Shërbimi i Endokrinologjisë.

PROF. XHELADIN DRAÇINI

PROF. XHELADIN DRAÇINI

Pedagog – Shërbimi i Kirurgjisë së Përgjithshme.

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

Mjek Kirurg Infantil, shërbimi i Kirurgjisë Infantile.

PROF. EDVIN PRIFTI

PROF. EDVIN PRIFTI

Shef i Shërbimit të Kardiokirurgjisë, pedagog.

PROF. SAFET BEQIRI

PROF. SAFET BEQIRI

Kirurg, Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Gjermani.

REKLAMA

VIDEO