MENU
klinika
Pikat kryesore

Leximi i hershëm tek fëmijët, ja ç’duhet të bëni

Ndihma e parë për të folurën e hershme

Përtej gjuhës së foshnjave…

Mësimi i prindërve se si të flasin me foshnjat e tyre mund të ndihmojnë në...

Zbuloni pse...

Aplikacioni i motit ndikon për keq në gjendjen tuaj shpirtërore

Për shumë njerëz, ky muaj i vitit shoqërohet me ndryshim të humorit. Psikologët e quajnë...

Historia e Seldit

“Djali lindi me 2 defekte në zemrës, 4 ditë pas lindjes…”

Binjakët tanë, një djalë dhe një vajzë, kanë lindur gjashtë javë para kohe në 2002....

Çfarë duhet të dini patjetër

A ndikon diabeti në zemër?

Me kalimin e kohës, sheqeri i lartë në gjak mund të dëmtojë enët e gjakut...

Ja si përjetohet emocionalisht

Paraliza e fytyrës/ Pse ndodh gjatë jetës?

Çdo vit, shumë njerëz zhvillojnë një formë të paralizës së fytyrës nga një sërë shkaqesh....

Ja çfarë tregojnë kërkimet e reja

Astma rrezikon për çrregullim të ritmit të zemrës?!

Njerëzit me astmë të vazhdueshme mund të jenë në rrezik 1.5 herë më të lartë...

Jo më ilaçe!

Si të lehtësoheni nga stresi me metoda natyrale

Tani ju keni mundësinë t’i jepni fuqinë e duhur mendjes, trupit dhe shpirtit tuaj. Ndaloni...

"Ja si e zbulova që isha me epilepsi"

“Shpesh i quaja krizat e mia ‘dhimbje koke marramendëse'”

Shpesh është e vështirë të përshkruani se si ndjehet një krizë dikujt që nuk e...

Studimi 25-vjeçar

Transplantet e palcës së kockave, tani më pak të rrezikshme

Rreziqet me të cilat përballen pacientët e transplantit të palcës së eshtrave kanë rënë ndjeshëm,...

Flasin ekspertët

Përdoren këto ilaçe kundër kancerit të prostatës?

Në mesin e burrave , kanceri i prostatës është kanceri më i zakonshëm dhe një...

Mësojeni tani!

A është transfuzioni i gjakut i sigurt për fëmijët?

Për shkak të sëmundjes ose dëmtimit, disa fëmijë duhet të marrin transfuzione të gjakut dhe...

Reklama