MENU
klinika
7 herë më shumë vitaminë C se portokalli!

Njihni kampionet e vlerave ushqimore

Ndikimi

A e dëmtojnë lëkurën produktet e larjes?

Këto kohë, shumë prej nesh, dy ose tre herë në ditë heqin vajrat, yndyrat dhe...

Pasojat

A ndikon sëmundja kronike e mushkërive në gëlltitje?

Sëmundja kronike obstruktive pulmonare (COPD) është një gjendje kronike e mushkërive. Simptomat përfshijnë vështirësi në...

Ilaçi merret pa recetë

A mund t’i jap fëmijës Dramamine për të vjellat kur udhëtojmë?

Dramamina është një produkt pa recetë që ndihmon në parandalimin e disa simptomave gjatë udhëtimit,...

Si mund ta parandaloni?

Çfarë është rezistenca ndaj insulinës?

Rezistenca ndaj insulinës rrit rrezikun e zhvillimit të diabetit. Ju mund të jeni rezistent ndaj...

Përveç shtatzënisë

Këta faktorë ndikojnë në ndërprerjen e ciklit menstrual

Amenorreja quhet mungesa e menstruacioneve për të paktën 3 muaj, tek një grua që ka...

Pasojat

Efektet fantastike në shëndetin tuaj nëse filloni të pini kafe pa kafeinë!

Kafeja pa kafeinë ndryshon nga kafeja e zakonshme vetëm në sasinë e kafeinës që përmban...

Çfarë konsiderohet normale?

Si të kuptoni nëse foshnja juaj ka lëkurë të ndjeshme?

Foshnjat natyrisht kanë lëkurë më të ndjeshme se lëkura e fëmijëve më të rritur dhe...

Trajtimi i duhur

A mund të përdoret terapia me rrezatim për kancerin e vezoreve?

Kanceri i vezoreve është një lloj kanceri që fillon në vezore. Në mënyrë tipike, kanceri...

Shkaqet

Çfarë është hiperkalemia?

Kaliumi është një elektrolit thelbësor, i cili është një mineral që trupi ka nevojë për...

Cilat janë simptomat?

Çfarë është mungesa e acidit folik?

Folatet, ose acid folik, është një lloj i vitaminës B. Ndihmon për: të bërë ADN-në...

Arsyeja

Pse nuk duhet të përdorni pastë dhëmbësh pa fluor?

Kur bëhet fjalë për higjienën orale, larja e rregullt me furçë dhe pastrimi me fill...

Reklama