Menu
Arsyeja

A është normale të ndjehesh i sëmurë gjatë dhënies së gjakut?

Pse bëhet dhe kur keni nevojë

Çfarë është Kirurgjia e shtyllës kurrizore?

Mjekët bëjnë kirurgji të shtyllës kurrizore për të ndihmuar njerëzit me skoliozë ( është një...

Përgjigja

A shkaktojnë alergjitë Astmë?

A shkakton alergji astma? Përgjigjja për këtë pyetje është: po dhe jo. Njerëzit kanë më...

Çfarë duhet të dini?

Çfarë është mukusi në urinë?

Mukusi është një substancë e trashë dhe e hollë që mbulon dhe lag pjesë të...

Çfarë është?

Test i kulturës së baktereve

Çfarë është testi i kulturës së baktereve? Bakteret janë një grup i madh organizmash me...

Mësojeni!

Çfarë është lëndimi traumatik i trurit?

Dëmtimi traumatik i trurit, i quajtur edhe TBI, është dëmtim i menjëhershëm i trurit. Kjo...

Detajet

Cilat janë çrregullimet e hipofizës?

Gjëndra e hipofizës është një organ i vogël, me madhësinë e një kokërre bizele, gjendet...

Detajet

Çfarë duhet të dini për sinusitin?

Nëse jeni ndjerë i mbytur ose i ngopur, duke u zgjuar me dhimbje koke dhe...

Detajet

Si mund të mbrohemi nga mikrobet?

Mikrobet janë organizma të vegjël që mund të shkaktojnë sëmundje – dhe janë kaq të...

Pse aroma dhe shija janë të rëndësishme?

Disfunksioni ndijor

Pse aroma dhe shija janë të rëndësishme? Shqisat e aromës dhe shijes ju lejojnë të...

Çfarë duhet të bëni!

Gjakderdhja në shtatëzëninë e hershme

Mpirjet e buta dhe sekrecionet e ybehta janë normale në fillim të shtatëzanisë kur veza...

Lëngu mrekullibërës

Dëshironi të humbisni 9 kg për një muaj?

Njerëzit gjithmonë e kanë përdorur natyrën si burim kryesor për trajtimin dhe shërimin e shumë...

Mjekët

PROF. DR FLORIAN BEUER

PROF. DR FLORIAN BEUER

Profesor i asociuar në Departamentin e Protetikave të Shkollës Dentare të Mynihut.

PROF. PETER POSPIECH

PROF. PETER POSPIECH

Profesor i asociuar, Stomatologji Protetike, Gjermani.

PROF. DR. ENIS OZYAR

PROF. DR. ENIS OZYAR

Profesor i Onkologjisë së Rrezatimit, Antalia.

PROF. MENTOR PETRELA

PROF. MENTOR PETRELA

Shef i Departamentit të Neuro-Shkencës.

PROF. FLORIAN TOTI

PROF. FLORIAN TOTI

Pedagog – Shërbimi i Endokrinologjisë.

PROF. XHELADIN DRAÇINI

PROF. XHELADIN DRAÇINI

Pedagog – Shërbimi i Kirurgjisë së Përgjithshme.

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

Mjek Kirurg Infantil, shërbimi i Kirurgjisë Infantile.

PROF. EDVIN PRIFTI

PROF. EDVIN PRIFTI

Shef i Shërbimit të Kardiokirurgjisë, pedagog.

PROF. SAFET BEQIRI

PROF. SAFET BEQIRI

Kirurg, Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Gjermani.

REKLAMA

VIDEO