Menu
Ja cfarë prove duhet të bëni!

Keni dhimbje muskujsh dhe ndiheni të pafuqishëm?

Ataksia Friedreich

Çrregullimi nervor më i rrezikshëm që prek fëmijët!

Ataksia Friedreik është një sëmundje e rrallë e trashëguar që shkakton dëme progresive në sistemin...

Pa nevojën e barnave toksike

Simptomat e gripit mund të eliminohen natyrshëm!

Luftimi i simptomave të gripit nuk është një përvojë e mirë, por ilaçet konvencionale shpesh...

Çfarë e shkakton?

Rreziqet që sjell urthi në stomak!

Urthi është një ndjenjë diegieje e dhimbshme në gjoks ose në fyt. Kjo ndodh kur...

Kujdes, kjo mund të jetë arsyeja!

Keni dhimbje stomaku dhe fryrje?

Dispepsia është një dhimbje ose një ndjenjë e pakëndshme në pjesën e sipërme të mesit...

Këshilla

Çfarë duhet të hamë për të lehtësur simptomat e ulcerës?

Një dietë e butë mund të përdoret së bashku me ndryshimet e jetesës për të...

Lidhjet e tij me astmën

Rrezikshmëria e Refluksit Gastroezofageal

Sëmundja e refluksit gastroezofageal (GERD) është një çrregullim i tretjes që ndodh kur lëngjet acide...

Çrregullimet e stomakut

Ushqime dhe këshilla për dhimbjet e barkut!

Nëse keni një stomak të acaruar dhe kur ai ju lë të kërrusur nga dhimbjet,...

Sindroma 4h

Nëse ke këtë sëmundje, jo të gjithë dhëmbët janë të pranishëm!

Sindroma 4H është e shkurtimi për hipomielinacionin, hipogonadizmin hipogonadotropik dhe hipodontia. Hipominimi do të thotë...

Sëmundje neurologjike

Çfarë është mieliti i dobët akut?

Sëmundja akute e mielitit (AFM) është një sëmundje neurologjike. Është e rrallë, por serioze. Ndikon...

Mësojeni!

Pse duhet të mos hamë para testit të gjakut?

Nëse mjeku ju ka thënë se nuk duhet të hani përpara testit të gjakut, do...

Këshillohuni me mjekun!

Çfarë është sëmundja Krabbe?

Krabbe është një sëmundje e lindur që ndikon në metabolizmin. Metabolizmi është procesi që trupi...

Mjekët

PROF. DR FLORIAN BEUER

PROF. DR FLORIAN BEUER

Profesor i asociuar në Departamentin e Protetikave të Shkollës Dentare të Mynihut.

PROF. PETER POSPIECH

PROF. PETER POSPIECH

Profesor i asociuar, Stomatologji Protetike, Gjermani.

PROF. DR. ENIS OZYAR

PROF. DR. ENIS OZYAR

Profesor i Onkologjisë së Rrezatimit, Antalia.

PROF. MENTOR PETRELA

PROF. MENTOR PETRELA

Shef i Departamentit të Neuro-Shkencës.

PROF. FLORIAN TOTI

PROF. FLORIAN TOTI

Pedagog – Shërbimi i Endokrinologjisë.

PROF. XHELADIN DRAÇINI

PROF. XHELADIN DRAÇINI

Pedagog – Shërbimi i Kirurgjisë së Përgjithshme.

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

PROF. ASOC. SOKOL BUBA

Mjek Kirurg Infantil, shërbimi i Kirurgjisë Infantile.

PROF. EDVIN PRIFTI

PROF. EDVIN PRIFTI

Shef i Shërbimit të Kardiokirurgjisë, pedagog.

PROF. SAFET BEQIRI

PROF. SAFET BEQIRI

Kirurg, Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Gjermani.

REKLAMA

VIDEO