MENU
klinika
Si ta përballoni!

Pse mua? Kush preket më shumë nga kanceri i gjirit

Kini kujdes!

Mushkonjat ikën, por rrezikoni jetën nga…

Mbi 100 lloje të parazitit Plasmodium mund të infektojnë një shumëllojshmëri speciesh. Ata përsëriten me...

I keni të domosdoshme!

Sëmundjet e syrit! Mos qëndroni të verbër ndaj këtyre këshillave!

Kur është fjala për shenjat e sëmundjes së syrit, amerikanët janë të verbër ndaj fakteve....

Do të të nevojiten!

Koronarografia/ Këto fakte duhet t’i dish me se s’bën!

Angiografia e koronareve ose koronarografia u përshkrua për herë të parë në vitin 1962 nga...

Prof. Edvin Prifti

Si ndikon gjinia në rezultatet e kirurgjisë së arterieve koronare

Bypasi aorto-koronar është procedura më e shpeshtë kirurgjikale në SHBA. Numërohen rreth 330.000 bypase aorto-koronare...

Ambra Muzhaqi, Fizioterapiste

Mbi 40 vjeç? Rrezikoheni nga kjo sëmundje e frikshme

Çfarë është koksoartroza?  Artoza e kokso-femoralit është një sëmundje artikulare kronike, degjenerative dhe progresive e...

Prof. Florian Toti

Diabetikë! Vërjuani veshin këtyre këshillave, u shpëtojnë jetën!

Nëse dikush do të duhej të zgjidhte mes alternativës së ushqyerjes me një ushqim të...

S'ka vend për injorim!

Dhimbje të tmerrshme gjuri? Duhet të dini se…

Llojet e dëmtimeve të zakonshme të gjurit përfshijnë tërheqje, çarje të ndryshme ose lëndime. Plagët...

Je në rrezik!

Artriti psoriatik/ Alarmohu nëse ke këto simptoma

Çfarë është artriti psoriatik? Artriti psoriatik është një lloj i artritit (inflamacioni i nyjeve) i...

Mjafton të konsumosh...

Do të jetosh gjatë? Zbulo si! Do na falënderosh ditë e natë!

Nënproduktet e qumështit mund të jenë bileta juaj për shëndetin më të mirë të zemrës,...

Urgjent, reago!

Menjëherë lër takim me mjekun nëse zemra të rreh kështu!

Palpitacionet janë rrahje jo të zakonshme, të forta, të shpejta dhe të çrregullta të zemrës....

Si të parandaloni këtë sëmundje vdekjeprurëse

Kanceri i pankreasit/ Stop! Po e shkatërroni veten duke pirë…

Shenja të kancerit pankreatik Pankreasi është një gjëndër me gjatësi rreth 15 cm, e lokalizuar...