MENU
klinika
Informohu, para se të jetë vonë!

Je me diabet? Kjo “këmbanë alarmi” bie për ty!

E pabesueshme!

Wow/ Statistika të frikshme rreth shëndetit të amerikanëve

“Obeziteti është një problem kompleks dhe shpesh i vështirë dhe epidemia e trashëgimit të Amerikës...

Gabim i madh!

Natën me sy në tavan? Mos bëj gafë të pish këtë para gjumit!

A keni pasur një natë pa gjumë me sytë në tavan, sytë e hapur nga...

Dr. Blerim Arapi, Anestezist-Reanimator

Femra! Dhimbja mori fund! Tani mund të lindni pa…

Lindja është një proces natyral e fiziologjik dhe si i tillë nga shumë mjekë rekomandohet...

Si ta përballoni!

Pse mua? Kush preket më shumë nga kanceri i gjirit

Kanceri i gjirit sot. Kanceri i gjirit nuk është njëlloj siç ishte 20 vjet më...

Kini kujdes!

Mushkonjat ikën, por rrezikoni jetën nga…

Mbi 100 lloje të parazitit Plasmodium mund të infektojnë një shumëllojshmëri speciesh. Ata përsëriten me...

I keni të domosdoshme!

Sëmundjet e syrit! Mos qëndroni të verbër ndaj këtyre këshillave!

Kur është fjala për shenjat e sëmundjes së syrit, amerikanët janë të verbër ndaj fakteve....

Do të të nevojiten!

Koronarografia/ Këto fakte duhet t’i dish me se s’bën!

Angiografia e koronareve ose koronarografia u përshkrua për herë të parë në vitin 1962 nga...

Prof. Edvin Prifti

Si ndikon gjinia në rezultatet e kirurgjisë së arterieve koronare

Bypasi aorto-koronar është procedura më e shpeshtë kirurgjikale në SHBA. Numërohen rreth 330.000 bypase aorto-koronare...

Ambra Muzhaqi, Fizioterapiste

Mbi 40 vjeç? Rrezikoheni nga kjo sëmundje e frikshme

Çfarë është koksoartroza?  Artoza e kokso-femoralit është një sëmundje artikulare kronike, degjenerative dhe progresive e...

Prof. Florian Toti

Diabetikë! Vërjuani veshin këtyre këshillave, u shpëtojnë jetën!

Nëse dikush do të duhej të zgjidhte mes alternativës së ushqyerjes me një ushqim të...

S'ka vend për injorim!

Dhimbje të tmerrshme gjuri? Duhet të dini se…

Llojet e dëmtimeve të zakonshme të gjurit përfshijnë tërheqje, çarje të ndryshme ose lëndime. Plagët...