MENU
klinika
Të dhënat

Sa milionë euro valutë do të blejë BSH në 2019?

Shifrat

Pagesat me kartë pësojnë rritje/ Sa milionë euro arritën në 2018?

Vitin e kaluar, shqiptarët kryen pagesa me karta bankare në vlerën e 21.3 miliardë lekëve...

Raporti

Rënia e euros/ Flet BSH: Ishte e papritur, shumë shpejt…

Raporti i politikës monetare për tremujorin e parë të vitit është prezantuar për mediat nga...

Shifrat sipas BSH

Llogaritë e-banking/ Dy vitet e fundit numri është dyfishuar

Bazuar në disa statistika të realizuara nga Banka e Shqipërisë, vihet re se numri i...

Rritet kredia në lekë

Sa % e portofolit është në monedhën vendase?

Në disa të dhëna të fundit të publikuara nga Banka e Shqipërisë, në dhjetor të...

Të dhënat

Tregu bankar/ Sa është shkalla e përqendrimit?

Banka e Shqipërisë ka publikuar disa të dhëna për sa i përket tregut bankar. Bazuar...

Bankat në Shqipëri

Brukseli: Kreditimi i mirë për familjarët, por…

Komisioni Europian ka marrë në analizë të gjithë ekonominë shqiptare dhe sektorë të veçantë të...

Shifrat

Sistemi bankar për 2018/ Sa miliardë lekë fitime u arritën?

Sipas të dhënave të Bankës së Shqipërisë, sistemi bankar shqiptare e ka mbyllur vitin 2018...

Të dhënat

Shqipëria me profil të cekët financiar, INSTAT nxjerr shifrat

Përmes realizimit të një ankete, INSTAT ka nxjerrë disa të dhëna në lidhje me profilin...

Faktorët

Me sa miliardë lekë më pak u mbyll kredia për 2018? Shifrat

Banka e Shqipërisë ka publikuar të dhënat e fundit për portofolin e kredisë për ekonominë....

Shëndeti bankar

“S&P”: Ç’do ndodhë me bankat e mëdha?

Përveç notës B+ për borxhin sovran, të cilin e vlerësoi me perspektivë të qëndrushme, agjencia...

Shqipëria në ngërç kreditimi

Bie kredia për ekonominë, FMN zbulon shkaqet

Nga të dhënat e fundit të Bankës së Shqipërisë, vihet re se Shqipëria po përballet...