MENU
klinika
Ndërhyrja e jashtëzakonshme

Banka e Shqipërisë, konferencë për shpëtimin e bankave

“Zhvendosja” e huasë

Kredia bie në Tiranë, rritet në rrethe

Kredia në Tiranë ka rënë, ndërsa në qarqet e tjera të vendit është rritur lehtë....

Aksionerët shqiptarë tërhiqen

Zhbllokohet shitja e Societe Generale

Zhbllokohet shitja e Societe Generale Albania te grupi hungarez OTP. Aksionerët e pakicës janë tërhequr...

Mjaftueshmëria, 18.2% në shtator

Bankat, kapitalizimi i lartë po bëhet problem

Në fund të muajit shtator, raporti i mjaftueshmërisë së kapitalit për sistemin bankar shqiptar arriti...

U rrit sërish për shtatorin

Bankat, fitimi arrin në 114 milionë euro

Sistemi bankar shqiptar e mbylli nëntëmujorin me një fitim prej 14.3 miliardë lekësh ose rreth...

‘Shqiptarët kanë në dorë ekonominë e Greqisë’

Greqia: Po ikën shqiptarët, ne marrim fund

Emigrantët shqiptarë në Greqi, jo vetëm që kanë arritur të sigurojnë jetesën e tyre duke...

Konferenca e Bankës së Shqipërisë

Ekonomia e paskrizës, sfidat për bankat qendrore

Globalizimi, zhvillimet e vrullshme dhe inovacioni i pandalshëm në tregjet financiare, si dhe ndërlidhja që...

Konferenca e Bankës së Shqipërisë

Sejko: Premisa pozitive për rritjen

Banka e Shqipërisë organizoi të enjten konferencën e saj vjetore, me temë Politika Monetare, Integrimi...

Kandidaturat për Këshillin Mbikëqyrës

Seancë te “Ekonomia”, anëtarët e rinj të BSH-së

Në komisionin e ekonomisë janë prezantuar 15 kandidaturat për zëvendësimin e 3 antarëve të Këshillit...

15 aplikime për tre vende

Kuvendi dëgjon kandidatët për në Bankën e Shqipërisë

Kuvendi i Shqipërisë organizoi të mërkurën një dëgjesë publike me kandidatët për anëtarë të Këshillit...

Arrijnë në 7.9 miliardë euro

Sezoni turistik rrit depozitat

Depozitat u rritën edhe gjatë muajit shtator. Sipas Bankës së Shqipërisë, për një muaj depozitat...

Rreziku i kursit

Kredinë në valutë mund ta ktheni në lekë

Nëse merrni një kredi bankare, duhet të dini se mund të ndryshoni monedhën në të...