MENU
klinika

Mehmet Kraja

Rama gatoi deklaratat për korigjim kufijsh

16.08.2018 - 22:24

Shkrimtari dhe publicisti Mehmet Kraja është shprehur se deklarata e presidentit serb Vuçic dhe presidentit Thaçi për ndryshim kufijsh është gatuar nga Edi Rama. Sipas tij “Tirana zyrtare duhet të distancohet nga ndërhyrjet pasi Shqipëria nuk mund të ndikojë në këte çështje”. “Rama”, tha Mehmeti “po merr kopetenca që nuk i takojnë. Këto deklarata Mehmeti i bëri në takimin letrar në Prishtinë “Letërsia dhe Qyteti” me gazetaret Beti Njuma dhe Alda Bardhyli.