MENU
klinika

Sipas rrjetit të Librarive Adrion

Titujt më të shitur të javës

24.09.2018 - 11:38

1. “ALKIMISTI” PAULO COELHO, TOENA
2. “NGA ANA E PRINCESHËS SË VDEKUR” KENIZE MOURAD, IDK
3. “SEKRETI” RHONDA BYRNE, DUDAJ
4. “GJUETARI I BALONAVE” KHALED HOSSEINI, OMSCA-1
5. “VITET E PAFAJËSISË” ELIZABETH JANE HOWARD, LIVING
6. “ARTI PËR TË FITUAR MIQ DHE PUSHTET” DALE CARNEGIE, PEGI
7. “KUR QAU NIÇJA” IRVIN D. YALOM, MORAVA
8. “1984” GEORGE ORWELL, ZENIT
9. “ILIADA” HOMERI, ONUFRI