MENU
klinika

“Ti tironë dashni e modhe”

Atmosfera në amfiteatër/ Zërat më të mrë shqiptarë

10.10.2018 - 21:32

Zërat më të mirë të Shqipërisë së mesme janë mbledhur sonte për publikun kryeqytetas.

Bashkia e Tiranës ka sjellë sonte “Ti tironë dashni e modhe” duke bërë bashkë të gjithë ata që e duan, por mbi të gjitha që e këndojnë muzikën tironse.

Pas Tropojës dhe Shkodrës sonte është mbrëmja e Tiranës, me muzikën tradicionale dhe këngëtarët e Shqipërisë së Mesme.

Sinan Hoxha, Valbona Mema, Greta Zani, Xhavid Dedej, Pajtim Struga, Altin Shira, Ansambli i Këngëve dhe valleve po ndezin atmosferën në Kodrat e Liqenit