MENU
klinika

Perlat natyrore të Shqipërisë

Belshi një nga perlat karstike të Mesdheut

07.10.2018 - 10:40

Ky reportazh trajton bukuritë natyrore dhe kulturore të qytezës së Belshit. Kush janë ato? Belshi shquhet për 84 liqenet karstike, përse Sami Frashëri hodhi hipotezat që ky qytet të ishte kryeqendra e Shqipërisë? Këto edhe të tjera do ti gjeni në këtë reportazh te realizuar nga gazetari i Konica.al, Daniel Mucaku.