MENU
klinika

Nënshkrimi i marrëveshjes

Korçë/ Marrëveshje bashkëpunimi midis bashkisë dhe universitetit

27.11.2018 - 09:01

Bashkia e Korçës ka nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetinn “Fan Noli” për programin e ri të studimit “Edukim fizik dhe sporte”. 

Infrastruktura sportive e ndërtuar nga Bashkia e Korçës është favorizuese për zhvillimin e praktikës mësimore të kësaj dege studimi.

Zona Sportive e Korçës do të jetë një hapësirë që do të shërbejë për studentët dhe jo vetëm.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN