MENU
klinika

Për bamirësi

Adrenalinë në moshën 102-vjeçare, hidhet me parashutë

13.12.2018 - 12:28

Edhe pse në moshën 102-vjeçare një australiane ka provuar adrenalinë e jashtëzakonshme që të jep hedhja me parashutë.

E moshuara Irene O’Shea e mbylli me sukses hedhjen e saj dhe këtë e bëri vetëm për bamirësi.

102-vjeçarja Irene O’Shea shënoi rekord me hedhjen e saj për të tërhequr vëmendjen dhe kërkuar donacione për shoqatën e Sëmundjeve Nervore të Australisë Jugore, një sëmundje që prek trurin dhe nervat.

Vajza e saj ka vdekur si pasojë e kësaj sëmundje dhe tashmë ajo është e angazhuar për të rritur ndërgjegjësimin.