MENU
klinika

Urim nga Mbretëresha

Britanikët “çmenden” para Krishtlindjeve

14.12.2018 - 21:45

Krishtlindjet janë në prag dhe atmosfera ndjehet kudo, britanikët kanë vendosur t’i festojnë në mënyrat e tyre të “çmendura”.

Ndërsa po afrohet nata e madhe, të rinjtë hapen dollapët e tyre të Krishtlindjeve, veshën kostumet më të bukura që mund të gjenin dhe u nisën për një natë në qytet.

Ata u panë duke u argëtuar në të gjithë rrugën nga Newcastle në Bristol dhe të gjithë në Cardiff, por si gjithmonë… kishte shumë nga ata që abuzuan me pijen.

E ndërsa shumë i kishin nisur festën, në anën tjetër Mbretëresha e Anglisë uroi të gjithë qytetarët e që këto Krishtlindje të jenë sa më të begata dhe me plot mirësi.