MENU
klinika

Aktori tashmë 88 vjeç

Clint Eastwood takohet me vajzën… pas 34 vitesh

15.12.2018 - 14:38

Laurie Murray zbuloi rreth 30 vjet më parë se kush ishte babai i saj, kur ajo shkoi në një kërkim për prindërit e saj biologjikë. Nëna e saj e kishte adoptuar si fëmijë dhe aktori i famshëm nuk e dinte as që ajo ekzistonte. Ashtu sikur të ishte një skenar për filma, Laurie Murray arriti të bjerë në kontakt me aktorin e famshëm 88-vjeçar dhe pastaj u bë ideale – babai dhe vajza u afruan duke shijuar luajtjen e golfit dhe shpesh ata shkojnë në pushimet e familjes.

Laurie Murray (64) u shfaq së bashku me shtatë vëllezërit dhe motrat e saj të rinj në premierën e filmit më të fundit të Clint Eastwood, “The Mule”, në Los Anxhelos dhe iu paraqit fotografëve si Laurie Eastwood kur e pyetën për emrin e saj.

Historia e vajzës së tij sekrete u zbulua së pari nga Patrick McGilligan, i cili shkroi biografinë e Clint Eastwood.

Ai vetëm tha se nëna e Laurie kishte një marrëdhënie me një aktor të famshëm në një kohë kur ai ishte besnik ndaj gruas së tij të parë Maggie Johnson. Marrëdhënia ka mbaruar dhe menjëherë pas kësaj, zonja e shqetësuar, identiteti i së cilës nuk u zbulua, zbuloi se ishte shtatzënë. Pas lindjes së Laurie, ajo ia dha atë një çifti nga Seattle për birësim.