MENU
klinika

Deklarata

‘Demokratët të zgjedhin sot mes Rudina Hajdarit dhe Bashës’

10.12.2018 - 20:10

Nga Astrit Patozi

DEMOKRATËT DUHET TË ZGJEDHIN SOT MES RUDINA AZEM HAJDARIT DHE LULZIM…BASHËS

Për ata që e kanë pasur seriozisht dhe me gjithë shpirt, kur kanë bërtitur prej vitesh “Azem, Azem, ti je gjalllë”, ka

ardhur dita që dëshira e tyre të plotësohet. Ja ku e kanë vajzën e tij, Rudinën, dhe le ta ndjekin, me të gjitha ato që ajo beson dhe thotë.

Ndërsa të tjerët, të cilët kanë bërë sikur për 20 vjet me radhë, aty kanë Lulin. Pa dyshim, që opsion është edhe ai.

Por mendoj se sot ka ardhur dita që secili në Partinë Demokratike të bëjë zgjedhjen e vet të sinqertë, pa u fshehur pas gishtit.

Dhe kjo është një fitore tjetër e protestës së studentëve.