MENU
klinika

Detajet

Femra me të cilën meshkujt dashurohen me shikim të parë…

09.12.2018 - 22:01

E vendosur, e pavarur, me një respekt të madh për veten, inteligjente dhe karakter të fortë, kjo është mënyra në të cilën gratë ndikojnë tek burrat sot, sipas studimit nga Universiteti Bradley në Illinois.

Ka një tip gruaje që i bën të gjithë njerëzit të bien në dashuri me të:

Me një respekt të madh për veten, inteligjente dhe karakter të fortë.

kolana e librave

Sipas këtij studimi, bazuar në 35 mijë burra nga 57 vende në botë, një karakter i fortë do t’u jepte shumë grave një pushtet të madh të tërheqjes seksuale, pasi që projektohet një imazh i komandimit.

Për më tepër, ato janë gra me një personalitet interesant dhe të respektueshëm, që me siguri tërheq vëmendjen.

Si janë saktësisht këto gra?

Karakteristikat e këtij lloji të grave janë: karakter i fortë, një respekt i madh për veten e tyre, nuk e ulin vigjilencën ndaj askujt dhe asgjëje, dijnë se çfarë ata duan, nuk e vrasin mendjen për atë që mendojnë të tjerë dhe janë shumë të forta.