MENU
klinika

Fshati Gryknok në Dibër

Fshatrat bllokohen nga bora, banorët në panik

20.12.2018 - 10:12

Reshjet intensive të dëborës kanë prekur edhe qarkun e Dibrës, ku si pasojë pas reshjeve të dendura, janë shfaqur problematika në bllokimin e rrugëve.

Fshati Gryknok është një nga fshatrat e izoluar për shkak të borës, trashësia e të cilës arrin në 50 cm. Banorët ndodhen të bllokuar pasi rrugët janë të pakalueshme dhe kanë bërë apel për ndihmë.

Ata kanë kërkuar ndërhyrjen e autoriteteve pasi nuk kanë as rezerva ushqimore të mjaftueshme, për më tepër që në rast të emergjencave shëndetësore nuk kanë mundësi të lëvizin.

Po ndihmonte qytetarin të ndërronte gomën e autobotit

Vdes aksidentalisht polici në Elbasan

Rezultati i Censit të popullsisë

Qarqet me më shumë dhe më pak banorë