MENU
klinika

Deklarata

‘Fund skllavërisë moderne’/ Meta: Janë njerëz, nuk duhet trajtuar vetëm si…

02.12.2018 - 09:02

Në Ditën Botërore të Zhdukjes së Skllavërisë, presidenti Ilir Meta ka bërë një apel të fortë për të rehabilituar viktimat e skllavërisë moderne.

Sipas Metës, këta njerëz nuk duhet që të trajtohet vetëm si shifra nëpër raporte dhe t’i jepet fund plagëve të kësaj skllavëri që shkatërron jetë.

meta-konica.al

“Në Ditën Botërore për Zhdukjen e Skllavërisë apeloj fort për të menduar për mbështetjen dhe rehabilitimin e viktimave të skllavërisë moderne, të cilët janë njerëz dhe nuk meritojnë të trajtohen si shifra nëpër raporte. Fund plagës së skllavërisë moderne që shkatërron jetë, familje e shoqërinë dhe ushqen krimin e organizuar në kurriz të stabilitetit, sigurisë e sundimit të ligjit”, shkruan Presidenti në Facebook.